Pladsen

5
stk.
5
stk.
500
m
500
m
9
huler
1
km
På Årø Camping er der
Internet
HOTSPOT


Klik her for oversigtskort
  eller  Luftfoto 1 –  Luftfoto 2

Aarø Camping er gået på TV: Tv indslag om Campingpladsen

 Pladsen er bygget op omkring et ældre nedlagt landbrug, det er derfor naturligt at det er de gamle bygninger som danner rammen om pladsen, de skaber naturligt det miljø som hele øen udstråler.

 

 

 

 

 

I den ene længe finder man pladsens reception, herfra varetages ind- og udchekking, i receptionen vil man også være behjælpelig med at ekspedere post, faxe og iøvrigt vejlede om eventuelle udflugtsmuligheder, både på øen men også på fastlandet.

 

 

 

 

 

Sammen længe som receptionen, findes også toiletter og baderum, købmand, samt pladsens opholdsrum/tv rum. Her er der også mulighed for at leje en computer og Internet forbindelse.I vores butik findes dagligvarer, i et rimelig bredt udvalg. samt et godt udvalg af friskbagt brød fra eget bageri, hele dagen.

 

 

 


Pladsens Cafe´ er et kapitel for sig selv, i den gamle stald er der indrettet en hyggelig lille beværtning. Der er også mulighed for at både pladsens gæster og turister kan købe eftermiddagskaffen her.

 

 


I en anden længe er der indrettet Familiebaderum og vaskerum, her er der opstillet vaskemaskine samt tørretumbler. Ved siden af vaskerummet, er der et køkken som campisterne frit kan bruge.
Det prioriteres højt at baderum og toiletter altid tager sig godt ud.

 


Selve pladsen er anlagt med “veje” i retning øst-vest hvilket giver ideelle betingelser for masser af lys. Mellem hver “vej” er der gode og kraftige læbælter, således vil der altid være rigtig god læ.

På legepladsen er der mulighed for at børn og barnlige sjæle kan boltre sig, her er hoppepude, gynger og andre legeredskaber, eneste krav er dog at man kan bruge sin fantasi. I forlængelse af pladsen er plads til boldspil.
Bemærk: Hoppepuden er myndighedsgodkendt!


 

 

 

 

The developer of the tweak is currently offering a free-of-charge how to catch a cheater variant that is limited in functionality